Mistä se on peräisin?

Paavizilla sai arvioiden mukaan alkunsa jo 1970-luvun alkupuolella. Silloin tehtiin Tyynenmeren alueilla useita ydinpommikokeita, joiden aiheuttama radioaktiivinen säteily sai pelimiehessä aikaan mutaatioita ja voimakasta liikakasvua. Samaan aikaan löydettiin Amazonin sademetsästä valtava pelimies, joka nimettiin Paavizillaksi. (Japaniksi valtava tappajapelimies)

Mitä se on tehnyt?

Paavizilla hyökkäsi ensimmäisen kerran Donneriin vuonna 2006, tuhoten melkein koko Donnerin. Tämä niinkutsuttu "ensiesiintyminen" torjuttiin kuitenkin pitkien taisteluiden jälkeen, ja Paavizilla tuhottiin. Ei kestänyt kuitenkaan kovin kauaa, ennen kuin se hyökkäsi uudelleen. Hölmömpikin ymmärtää asiassa piilevän paradoksin, mutta B-luokan firstpersonshhoterine tyhmentämä kansa nieli kaiken pureksimatta. Donnerin lisäksi Paavizilla on myös hyökännyt Avalancheen.

Kuinka sen voi pysäyttää?

Ei juuri mitenkään. Paavizillaan eivät tehoa minkäänlaiset ampuma-aseet tai raketit. Ydinpommi on eräs varteenotettava vaihtoehto, mutta sen hyöty-haitta-suhde on nyhveröiden johtajien mielestä liian haitallinen tulevien vaalien äänitulosta ajatellen.

Paavizillan jatkuvien hyökkäysten johdosta Donneriin on kuitenkin perustettu erityinen Paavizillantorjuntayksikkö, joka käyttää huippuziittausteknologiaa Paavizillan pysäyttämiseksi. Heillä on esimerkiksi jäädytyssäteitä ampuva superalus, joka tosin muistuttaa hieman Transformers- suihkukonetta.

Kuinka siltä voi suojautua?

Tähän on olemassa monta väärää tapaa. Ensimmäinen virhe on yleensä juosta pakoon. Paavizilllalla on paljon isommat jalat kuin sinulla, ja se saa sinut kiinni yhtä helposti kun kissa kumihiiren. Toinen yleinen virhe on mennä autoon taloon. Se voi vaikuttaa aluksi hyvältä idealta, eihän hirviö näe sinua sieltä. Mutta oletko miettinyt minkä päältä Paavizilla kävelee kun katu on täynnä taloja?... Kolmas moka on mennä sisälle tankkiin. Paavizilla ei varsinaisesti väistä mitään kulkiessaan eteenpäin, eivätkä kerrostalot tee tässä poikkeusta. Näin ollen ainoa järkevä keino on vain seistä sen edessä ja rukoilla Jeesusta. (Jos olet kiireinen voit myös rukoilla Saatanaa, vain sielusi hinnalla.)

 Minne se iskee seuraavaksi?

Paavizilla on erityisen mieltynyt suuriin kaupunkeihin. Pienissä on usein harmillisen vähän tuhottavaa.
1015115.jpg
Kuva 1. Paavizilla juuri syntynyt jenkkien spawn alueelle